انتخاب دکتر امیر احمری نژاد بعنوان رئیس دانشکده برق

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۲ کد خبر : ۳۶۳۹ دانشکده ها
تعداد بازدید:۶۱۲
جلسه انتخابات رئیس دانشکده برق با حضور دکتر محمد سالار کسرایی رئیس واحد،معاون آموزش و اکثریت اعضای هیئت علمی دانشکده برق در این دانشکده برگزار گردید و با اکثریت آرا دکتر امیر احمری نژاد به سمت رئیس این دانشکده منصوب گردید.
انتخاب دکتر امیر احمری نژاد بعنوان رئیس دانشکده برق

در ابتدای این جلسه دکتر محمد سالار کسرایی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن تبریک به مناسبت ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات با بیان شرح وظایف رئیس دانشکده گفت: هدف از انتخاب رئیس دانشکده  ایجاد نظم و انضباط کاری و فراهم نمودن تعامل مناسب بین دانشجویان ، ‌اساتید و کارکنان در واحدهای مختلف دانشکده، ابلاغ کلیه مصوبات، مقررات و آیین‌نامه‌های ابلاغی از سوی رییس دانشگاه به مدیران گروه‌های آموزشی، نظارت بر حسن اجرای مصوباتی که از طریق رییس دانشگاه ابلاغ می‌شود، ایجاد هماهنگی در امور آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و فرهنگی دانشکده، نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اعضای هیات علمی دانشکده، ارزیابی کار سالانه دانشکده و گزارش آن به رییس دانشگاه است.

دکتر کسرایی در سخنان خود با بیان تعامل هرچه بیشتر بین روسای دانشکده ها و معاون آموزشی اظهار داشت: روسای دانشکده ها بایستی ضمن آشنایی هرچه بیشتر با شرح وظایف خود محیطی آرام برای دانشجویان و اساتید دانشکده تحت امر خود فراهم آورند.

در این نشست که دکتر محمد سالار کسرایی رئیس واحد و دکتر علی مظلومی فر معاون آموزشی واحد شرکت کردند ، از بین اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق برای انتخاب رئیس دانشکده رای گیری صورت گرفت و آقای دکتر امیر احمری نژاد بعنوان رئیس دانشکده منصوب گردید.
در پایان جلسه اعضای هیات علمی گروه برق نشست دوستانه ای با دکتر محمد سالار کسرایی داشتند.

نظر شما :